Зидан: Оптимист съм


Н. Гавазов

Зидан: Оптимист съм

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели мнение за срещата с Ейбар, в която столичани постигнаха победа с 4:0 и се доближиха на 4 точки от лидера Барселона, а също така говори и за предстоящия мач с Волфсбург от четвъртфиналите на Шампионска лига.

"Добре играхме и контролирахме събитията от първата минута. След почивката намалихме темпото, но не допуснахме съперникът да създава опасни положения. Играта ни ми дава оптимизъм. Смените? Възнамерявах да заменя Роналдо 15-20 минути преди края, но забелязах, че други играчи са изморени и поради това предприех тези стъпки. Кристиано е способен да играе 90 минути. А ние имаме голям състав, но само 11 човека могат да играят", заяви Зидан.

"Знаем какво се очаква от Реал във вторник и възнамеряваме добре да се подготвим. Реваншът ще бъде много вълнуващ. Реал е в състояние да твори големи неща на "Сантяго Бернабеу" когато ситуацията е била тежка. Няма нужда да подгряваме публиката. Всеки от нас знае какъв мач ни чака във вторник. Зрителите ще подкрепят отбора", каза още треньорът.

 

  Сподели
92