Гути: Нито един играч на Атлетико не би пробил в Реал


Н. Гавазов

Гути: Нито един играч на Атлетико не би пробил в Реал

Бившият футболист на Реал Мадрид Гути в навечерието на дербито с Атлетико Мадрид сподели мнение за съперника. Както е известно, утре от 17:00 часа българско време двата отбора ще се срещнат в мач от 25-я кръг на Примера дивисион. Бившият играч на "белите" е на мнение, че нито един футболист от сегашния състав на "дюшекчиите" не би имал шанс да попадне в столичния отбор.

"Дали някой от Атлетико би могъл да заиграе в Реал Мадрид на Зидан? Труден въпрос. Не виждам нито един футболист, който би влязъл в състава. Навремето мачовете с Атлетико на "Калдерон" бяха лека разходка. След идването на Симеоне това вече не е така. Сега Атлетико е един от сериозните съперници за Реал. Но аз винаги се радвам, когато те губят", заяви Гути.

"Реал трябва да покаже на феновете, че до последно ще се бие за титлата. Но шансовете са малки и поради това отборът трябва добре да се представи в Шампионска лига. Симеоне е прекрасен треньор, но са лъжа думите му, че съдиите помагат на Реал. Ако те се отнасят добре към някого, това е Барселона. Там има всякакви дузпи и голове от засади", добави бившият играч на Реал Мадрид.

 

  Сподели
169