Барса с разгромна победа над Валенсия


FUTBOL-TV

Барса с разгромна победа над Валенсия

Барселона се наложи с категоричното 7:0 над Валенсия в първи полуфинал от турнира за Купата на Краля. Луис Суарес и Лео Меси реализираха всички голове днес, като уругваеца се отчете с 4 попадения, а носителят на "Златна топка" добави още 3, за да оформи хеттрика си в този мач.

Суарес откри резултата още в 7-ата минута, като тук трябва да се отчете отличния поглед върху играта на Неймар - бразилецът даде хитър пас към бившата звезда на Ливърпул, за когото остана по-лесното - да вкара за 1:0. Суарес вкара второто попадение в 12-ата минута, като това попадение бе факт след красива комбинация между Бускетс и Видал. В 29-ата минута Меси направи резултата класически, а головата фиеста продължи и след почивката.

След час игра Меси вкара четвърти гол в мача и отново той в 74-ата бе точен и така хеттрикът бе факт. Луис Суарес не остана по-назад и също се отчете с хеттрик, реализирайки в 83-ата минута. Уругваецът обаче добави още един гол, който падна две минути преди края на редовното време. Трябва да се отбележи обаче, че "прилепите" играха с човек по-малко цяло едно полувреме, тъй като точно преди края на първата част Шкодран Мустафи получи червен картон за нарушение срещу Меси в наказателното поле. От дузпата обаче Неймар нямаше късмет.

  Сподели
134