Сосиедад също взе три точки от мача си с Валенсия


В. Мухарски

Сосиедад също взе три точки от мача си с Валенсия

Реал Сосиедад се наложи с 2:0 при домакинството си на Валенсия в среща от 19-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят бе доста равностоен, като и двата тима имаха реални шансове да се поздравят с крайния успех. Все пак късни голове на Джонатас (79 и 82) решиха спора в този двубой. Така Гари Невил продължава да няма победа начело на "прилепите" в шампионата.

Иначе през първата част имаше доста интересни положения, като първо Карлос Мартинес, в 15-ата минута, уцели греда след страхотна колективна акция на "бяло-сините". Пет минути по-късно Родриго Морено тресна напречната греда, оставен сам при корнер.

Друго интересно положение, което трябва да се отбележи бе в 55-ата минута, когато съдията не отсъди дузпа, след като Антонио Бараган повали непозволено Ариц Елустондо в наказателното поле, но сигнал не последва. В крайна сметка домакините стигнаха до две късни попадения и се поздравиха с успеха, а феновете на "прилепите" почват да се замислят за това дали Гари Невил бе правилният избор за техния любим тим...

  Сподели
127