Страхотен дебют за Зизу - Реал разгроми Ла Коруня


FUTBOL-TV

Страхотен дебют за Зизу - Реал разгроми Ла Коруня

Реал Мадрид записа разгромен успех с 5:0 при домакинството си на Депортиво Ла Коруня в среща от 19-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят бе и официален дебют на Зинедин Зидан на треньорския пост в кралския клуб.

Иначе на терена Гарет Бейл беше над всички и се отчете с хеттрик (22, 49 и 63), а Карим Бензема реализира 100-ния (15) и 101-ия си гол в испанския шампионат (90). Благодарение на този успех Реал временно се доближи на две точки от лидера Барселона.

В 15-ата минута Бензема завърши технично с пета, а асистенцията бе на Серхио Рамос. В 22-ата минута добре развита атака завърши с отлично центриране на Карвахал и Гарет Бейл вкара с удар с глава. В 49-ата минута Роналдо проби и върна топката, а Бейл засече отлично в близкия ъгъл. В 63-ата минута уелсецът оформи хеттрика си, възползвайки се от центриране на Кроос от корнер и вкара с глава. В добавеното време на мача Роналдо не успя да овладее една топка, но за сметка на това Бензема бе на точното място и завърши атаката с попадение, оформяйки крайния резултат.

  Сподели
111