Суарес се развихри при успех на Барса (видео)


FUTBOL-TV

Суарес се развихри при успех на Барса (видео)

Барселона се изравни по точки с Реал Мадрид на върха след домакински успех с 3:1 над Ейбар в среща от 9-ия кръг на Ла Лига, който се състоя на "Камп Ноу". Луис Суарес се превърна в герой за своя тим, след като се отличи с хеттрик (21, 48 и 84) - година след първия си мач за каталунците.

Иначе преди това Борха Гонсалес - Бастон бе открил резултата в десетата минута. Кеко стреля към вратата, но Браво изби. Топката се озова пред наказателното поле, където Бастон се възползва от своя шанс и се разписа - 0:1. В 21-ата минута Серхио Бускетс пусна дълъг пас към Рамирес, той незабавно центрира към Суарес, който реализира след хубав удар с глава - 1:1.

Три минути след почивката Неймар нахлу отляво и подаде към дузпата, Суарес овладя и с безупречен прав удар от 12 метра бе точен за 2:1. Третият гол на бившия играч на Ливърпул също падна след асистенция на Неймар. Иначе другата ситуация, която трябва да се отчете бе в 83-ата минута, когато реферът Дел Серо Гранде незнайно защо изгони Хавиер Масчерано. Така Барса спечели нови три точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
166