Роналдо: Не съм си представял, че ще стана голмайстор на Реал


Н. Гавазов

Роналдо: Не съм си представял, че ще стана голмайстор на Реал

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира факта, че стана голмайстор в историята на испанския гранд. Както е известно, в мача с Малмьо от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига португалецът вкара своя 323-ти гол с бялата фланелка, с което изравни легендата Раул. Реал обаче смята, че едно от попаденията на защитника Пепе трябва да се води на Роналдо.

Днес на кратка церемония Реал Мадрид обяви Кристиано за голмайстор на клуба.

"Когато за първи път надянах фланелката на Реал, аз не мислех, че ще стана голмайстор на клуба и ще мога да изпреваря Раул и Алфредо Ди Стефано. Много се радвам. Искам да благодаря на съотборниците си, защото без тях това нямаше да се случи. Без подкрепата на толкова много хора нищо нямаше да стане", заяви Роналдо.

"Разбира се, искам да благодаря на всички треньори: Пелегрини, Моуриньо, Анчелоти, Бенитес. Благодаря на всички, които ми помагаха, включително на физиотерапевтите. Моля за извинение, ако съм пропуснал някого, защото сега не ми е леко да говоря. Освен това, искам да благодаря на медиите. Не винаги бях в добри отношения с тях, но аз винаги така се държа. Освен това, искам да благодаря на всичките си приятели, на мама и на Мендеш. И на президента Перес за тази церемония, която не очаквах и която ме възхити. Благодаря на всички!", заяви Роналдо.

 

  Сподели
309