Атлетико ще се поизпоти срещу Виляреал


FUTBOL-TV

Атлетико ще се поизпоти срещу Виляреал

Виляреал - Атлетико Мадрид
Стадион: "Ел Мадригал", Виляреал
Дата: 26.09.2015г.
Час: 21:30
Съдия: Фернандес Борбалан

Съставът на Виляреал продължава да е сред един от трите отбора в Примера, които след първите 5 кръга от новия сезон нямат загуба в актива си. В междинния кръг "жълтата подводница" "торполира" поредната за жертва за четвърти пореден успех. Този път играчите на Марселино Гарсия Торал се наложиха с минималното 1:0 при гостуването си на Малага, не и без доза късмет, тъй като домакините си отбелязаха автогол в средата на втората част. Въпреки това, Виляреал има в актива си 13 точки и заема 3-то място във временното класиране, като ако не беше злощастното равенство срещу новака Бетис в първия кръг и допуснатият гол в самия край на срещата, то "жълтата подводница" можеше да има 100%-ов актив от победи до момента. За настоящия двубой контузени в състава на домакините са стражът Асенхо, Бакамбу и Мусакио, а Роберто Солдадо също по всяка вероятност ще пропусне срещата.

Отборът на Атлетико Мадрид се поздрави с пестелива, но важна победа на своя стадион "Висенте Калдерон" срещу Хетафе. "Дюшекчиите" спечелиха с 2:0 мача от междинния 5-и кръг на Примера Дивисион и с този успех вече столичани заемат 4-то място в подреждането с актив от 12 точки, с 1 по-малко от настоящия съперник. За пореден път голмайстор за "лос колочонерос" бе френският национал Антоан Гризман, който отбеляза и двете попадения в срещата. Наставникът на Атлетико Диего Симеоне няма да може да разчита единствено на Коке за предстоящото гостуване на "Ел Мадригал".

Виляреал не е сред любимите съперници на ексшампиона от Мадрид. През миналогодишната кампания Атлетико спечели с 1:0, но като цяло двата отбора често си разменят победи в двубоите помежду им, като домакинският фактор не оказва особено влияние. Последният домакински успех на ниво Примера на "жълтата подовдница" е от 2010 г. с 2:0.

Прогноза: Виляреал - Атлетико Мадрид 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

Виляреал:

28 август Виляреал - Еспаньол 3:1 (Примера)
13 септември Гранада - Виляреал 1:3 (Примера)
17 септември Рапид Виена - Виляреал 2:1 (Лига Европа)
20 септември Виляреал - Атлетик Билбао 3:1 (Примера)
23 септември Малага - Виляреал 0:1 (Примера)

Атлетико Мадрид:

30 август Севиля - Атлетико Мадрид 0:3 (Примера)
12 септември Атлетико Мадрид - Барселона 1:2 (Примера)
15 септември Галатасарай - Атлетико Мадрид 0:2 (Шампионска лига)
19 септември Ейбар - Атлетико Мадрид 0:2 (Примера)
22 септември Атлетико Мадрид - Хетафе 2:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Виляреал - Атлетико Мадрид

28 срещи
10 победи за Виляреал
6 равенства
12 победи за Атлетико Мадрид
Голова Разлика: 43:40 за Атлетико Мадрид

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
277