Анонс на 4-ти кръг на Примера дивисион


FUTBOL-TV

Анонс на 4-ти кръг на Примера дивисион

Хетафе - Малага
Стадион: "Колисеум Алфонсо Перес", Мадрид
Дата: 18.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Хосе Мартинес


Хетафе се закотви здраво на дъното в Примера след изиграването на предишния трети кръг. Тимът от едноименното предградие на столицата Мадрид загуби с 3:1 гостуването си на Атлетик Билбао, като по този начин играчите на Фран Ескриба са единственият отбор, който няма спечелена точка от началото на кампанията, намирайки се очаквано на последното 20-то място. С контузии за предстоящия двубой са Буендия, Сарабия и Йода.

Малага също не е особено убедителен до момента. Андалусци записаха втора равенство, след като в предишния кръг направиха 0:0 у дома срещу Ейбар, като играчите на Хави Грасия също нямат победа от старта на сезона. В момента тимът от Средиземноморието заема 17-то място в класирането с актив от 2 точки и е непосредствено над зоната на изпадащите. За гостуването на Хетафе с травми са Уелингтон, Флавио, Камачо и Роке Санта Крус.

Прогноза: Хетафе - Малага 0:1


Валенсия - Бетис
Стадион: "Местайя", Валенсия
Дата: 19.09.2015 г.
Час: 19:15
Съдия: Карлос Веласко


Валенсия постигна драматична първа победа за сезона. В предишния кръг "прилепите" се наложиха с минималното 1:0 при гостуването си на новака Спортинг Хихон, като единственото попадение в срещата бе дело на Пако Алкасер, който отбеляза в даденото от рефера продължение. Така след двете поредни равенства, с които стартира воденият от Нуно Пинто тим, Валенсия успя да се изкачи до 8-ото място във временното подреждане с актив от 5 точки. Под въпрос за настоящия мач са Санти Мина, Диего Алвеш и Райън.

Новакът Бетис записа първа победа за кампанията, след като преди седмица "зелено-белите" се наложиха у дома над отбора на Реал Сосиедад с 1:0. Единственият гол за севилци бе дело на Рубен Кастро в края на първата част. По този начин възпитаниците на Пепе Мел се отдалечиха от дъното и в момента Бетис се намира на 9-то място в таблицата с 4 пункта. За тежката визита във Валенсия с контузии са Дигар, Пецея и Матия.

Прогноза: Валенсия - Бетис 2:0


Реал Сосиедад - Еспаньол
Стадион: "Аноета", Сан Себастиан
Дата: 19.09.2015 г.
Час: 23:00
Съдия: Педро Перес


След двете поредни нулеви ремита, които записа тимът на Реал Сосиедад в първите си срещи за сезона, в предишния кръг баските инкасираха и първо поражение. Играчите на Дейвид Мойс отстъпиха с 1:0 при гостуването си на новака Бетис. Загубата смъкна тима от Сан Себастиан на 16-то място в класирането с актив от 2 точки. За настоящия двубой контузени в състава на домакините са Мартинес и Раул Навас.

Еспаньол допусна втора поредна загуба в Примера. В предишния кръг колосът Реал Мадрид съсипа каталунците с 6:0 насред Барселона, а мегазвездата на "белия балет" Кристиано Роналдо наниза цели пет попадения в мрежата на "папагалчетата". Тежката загуба смъкна водения от Серхио Гонзалес отбор на 12-то място в класирането с актив от 3 точки. Добрата новина за Еспаньол е, че за настоящия двубой няма липсващи играчи.

Прогноза: Реал Сосиедад - Еспаньол 1:1


Севиля - Селта Виго
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 20.09.2015 г.
Час: 13:00
Съдия: Сантияго Хайме


Коравият отбор на Севиля продължава да изпитва трудности след първите три кръга в Примера. "Рохибланкос" не успяха да спечелят и гостуването си на Леванте преди повече от седмица, завършвайки наравно 1:1. Така играчите на Унай Емери имат само 2 точки в актива си и дори се намират в зоната на изпадащите към момента, тъй като заемат 18-то място във временното класиране. Иначе носителят на трофея Лига Европа започна с победа участието си в Шампионската лига. Андалусци се наложиха безпроблемно с 3:0 над Борусия Мьонхенгладбах в двубой с три дузпи, от които едната не бе реализирана. Контузени за настоящия двубой са Рами, Карисо и Пареха.

Серията от две поредни победи на Селта приключи, след като в предишния кръг галисийци изтърваха победа при домакинството си на новака Лас Палмас, въпреки че "небесносините" играха цели 80 минути с човек повече на терена. Двубоят на "Балаидос" не излъчи победител и в крайна сметка завърши 3:3, като футболистите на Едуардо Берисо имаха аванс от два гола, но го пропиляха. Контузен за тежката визита в Севиля е Рубен Бланко.

Прогноза: Севиля - Селта Виго 2:1


Депортиво Ла Коруня - Спортинг Хихон
Стадион: "Риасор", А Коруня
Дата: 20.09.2015 г.
Час: 17:00
Съдия: Едуардо Прието


Отборът на Депортиво Ла Коуруня записа първата си победа за сезона в Примера дивисион. След две равенства в първите два кръга тимът на Виктор Санчес взе трите точки в гостуавнето си на Райо Валекано като се наложи с 3:1. Селсо Борхес в 7-ата, Луис Алберто в 28-ата и Лукас Перес в 61-ата минута бяха точни за успеха на гостите, който изкачи галисийци на 7-мо място в класирането с актив от 5 точки. Контузени за настоящия двубой са Кани, Риера, Фабирисио и Мануел Пабло.

След две поредни нулеви равенства, едно от които срещу гранда Реал Мадрид, новакът Спортинг Хихон допусна първа загуба за сезона, след като в предишния кръг загуби драматично от Валенсия с 1:0 с гол в добавеното време. Така играчите на Абелардо Фернандес 15-то място в класирането с актив от 2 точки и без спечелена победа и без отбелязан гол. Добрата новина пред тима от провинция Астурия е, че за визитата на Депортиво няма контузени футболисти.

Прогноза: Депортиво Ла Коруня - Спортинг Хихон 1:1


Виляреал - Атлетик Билбао
Стадион: "Ел Мадригал", Виляреал
Дата: 20.09.2015 г.
Час: 19:15
Съдия: Клос Гомес

Виляреал записа втора поредна победа, отново с 3:1, след като в предишния кръг "жълтата подводница" се наложи като гост над тима на Гранада. Футболистите на Марселино Гарсия Торал продължават да са без загуба от началото на кампанията и в момента заемат 4-то място в класирането с актив от 7 точки. С контузии преди настоящия двубой с Атлетик са Асенхо и Мусакио.

Атлетик пък записа първи успех в Ла Лига. Баските сложиха край на двете поредни поражения, с които стартираха сезона. Преди седмица "лъвовете" се справиха у дома над състава на Хетафе, побеждавайки го с 3:1. Така играчите на Ернесто Валверде успяха да се отлепят от дъното и преди мачовете от настоящия кръг заемат 10-то място в таблицата. С травми преди визитата на Виляреал са Боведа, Иняки, Итураспе, Рамальо и Муняин, като последният вече тренира с отбора, след като получи тежка травма в коляното преди 5 месеца.

Прогноза: Виляреал - Атлетик Билбао 2:2


Лас Палмас - Райо Валекано
Стадион: "Гран Канария", Лас Палмас
Дата: 20.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Хосе Гонсалес


Новакът Лас Палмас показа характер и с десет души още от 11-ата минута стигна до 3:3 при гостуването си на непобедения Селта в мач от третия кръг на Примера Дивисион. Червеният картон беше за вратаря Хави Варас в самото начало на срещата. Тимът от Канарските острови дори изоставаше с два гола в началото на втората част, но с попадения на Ернандес от дузпа в 61-ата и Симон в 73-ата успя да си тръгне с точка към дома. Футболистите на Пако Ерера продължават да преследват първи успех за сезона. В момента "лос амарийос" имат 2 точки и заемат 13-то място в подреждането. За настоящия двубой с контузии са Алеман, Аструбал, Кастелано и Лопес, a Варас е наказан.

Райо Валекано допусна втора поредна загуба за сезона. В предишния кръг столичани бяха надиграни у дома от Депортиво Ла Коруня с 3:1. Така играчите на Пако Хемес продължават да имат само една спечелена точка и заемат предпоследното 19-то място в таблицата. За далечното гостуване към Канарските острови с контузии в състава на "пчелите" са Кобеньо, Зе Кастро и Тито.

Прогноза: Лас Палмас - Райо Валекано 2:1

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
215