Венгер: Ограбиха ни


Н. Гавазов

Венгер: Ограбиха ни

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер чувства, че съдийската бригада е откраднала от неговия отбор победата в домашния мач срещу Ливърпул. През първото полувреме на срещата на "Емирейтс" Аарън Рамзи порази вратата на Симон Миноле, но помощникът на Майкъл Оливър вдигна флага за засада за полузащитника на "артилеристите".

Венгер чувства, че отборът му е бил ограбен.

"Ливърпул имаше положения през първото полувреме, но те нищо не създадоха през второто полувреме. Ние създавахме шансове през целия мач. Не ни провървя, защото вкарахме честен гол, но по непонятни причини той бе отменен. През първото полувреме действахме опасно в защита, допуснахме много грешки, но след почивката стабилизирахме играта си. Играхме добре, създавахме положения и те бяха достатъчно, за да победим. Трябва да отдадем дължимото на съперника", заяви Венгер.

"Не вкарахме, защото Ливърпул много добре се бранеше и изглеждаше добре в защита. Те играха достатъчно дълбоко, ние не успявахме да реализираме положенията си. Вкарахме гол по правилата, но той бе отменен. Нищо не мога да направя с това. Съдията просто отмени честен гол. Дали на вас това ви харесва или не, но то е факт", каза още мениджърът.

 

  Сподели
180