Педро: Ситуацията около мен е сложна


Н. Гавазов

Педро: Ситуацията около мен е сложна

Крилото на Барселона Педро Родригес коментира вчерашното изказване на спортния директор на клуба Роберт Фернандес, който заяви, че футболистът е пожелал да напусне клуба. Педро представи съвсем друга версия на ситуацията.

"Роберт направи много неуспешно изявление. Той не знае какво съм преживял в Барселона, за да говори така. Разговарях с президента и с други хора. Знам, че съм и винаги ще бъда в Барселона, така че други хора не бива да говорят подобни неща", заяви Педро.

"Ситуацията с титулярното ми място е трудна, бях ядосан, че не мога да играя от самото начало, но както винаги, аз се старая да бъда професионалист. В този мач заради отсъствието на Неймар имах повече шансове да започна двубоя, но треньорът избра Рафиня", каза още крилото.

"Не искам да напуска Барселона, но ситуацията се усложнява от много неща. И работата не е в парите, тези слухове са проява на неуважение. Става дума за стабилна игра в титулярния състав. Аз съм амбициозен играч. Но Барселона винаги ще бъде мой отбор, независимо от това, дали ще остана или ще си тръгна", завърши Педро.

 

  Сподели
55