Феновете на Реал гонят Роналдо от Мадрид


Н. Гавазов

Феновете на Реал гонят Роналдо от Мадрид

Испанското издание AS проведе питане сред 32 000 привърженика на Реал, задавайки им въпрос, желаят ли Кристиано Роналдо и в бъдеще да защитава цветовете на столичния отбор. Резултатите от гласуването се оказаха разочароващи за португалеца, чието его със сигурност ще бъде накърнено: половината от феновете на Реал не желаят да виждат Роналдо на "Сантяго Бернабеу".

Феновете на "белите" не са впечатлени от голмайсторските подвизи на Кристиано, а разочарованието им е свързано с поведението на нападателя през целия минал сезон. По-рано се появиха слухове, че Роналдо е влошил отношенията си с почти всички свои съотборници, които са недоволни от това, че португалецът поставя личните си амбиции над колективните - последната неуместна проява на нападателя бе по време на мача с Еспаньол когато единствен от столичния тим се радваше на головете си.

Недоволството на феновете е свързано и с това, че Роналдо по никакъв начин не приема Гарет Бейл и дори не се опитва да намери общ език с уелсеца.

Поради това феновете съветват президента на Реал Мадрид Флорентино Перес да приеме предложение за Роналдо в размер на 100-150 милиона евро. Тази новина вероятно ще зарадва ПСЖ, който обозначи Кристиано за своя главна трансферна цел през 2016 година, когато парижани ще се освободят от финансовите задължения по контракта на Златан Ибрахимович.

 

  Сподели
85