Салво попари надеждите на Юнайтед за Отаменди


Н. Гавазов

Салво попари надеждите на Юнайтед за Отаменди

Президентът на Валенсия Амадео Салво реагира на изявлението на агента на Николас Отаменди за желанието на защитника да напусне клуба. Както е известно, около 27-годишния аржентински футболист започва да се оформя поредната трансферна сага, след като през миналата седмица редица медии съобщиха, че Манчестър Юнайтед е съгласувал условията на личния договор на Отаменди. Това бе повторено и от аржентински издания. Твърдеше се, че английският клуб е готов да похарчи за бранителя около 30 милиона евро.

Вчера пък агентът на играча заяви, че клиентът му още преди два месеца е уведомил ръководството на Валенсия за желанието си да напусне "Местая".

"Валенсия не реагира нито на слухове, нито на коментариите на агента. Ако Отаменди иска да си тръгне от Валенсия, той трябва да ни каже лично това, а не чрез агента си. Отаменди струва минимум 50 милиона евро. Ние сме във възторг от неговата игра и искаме той до край да отработи договора си", заяви Салво.

"Валенсия не е получавал оферти за него. Ако постъпят такива, повтарям: няма да продадем Отаменди за по-малко от 50 милиона. Щом си подписал договор, то тогава трябва да носиш отговорност за него", добави президентът.

 

  Сподели
108