Анонс на 34-ти кръг на Примера дивисион - срещите в четвъртък


FUTBOL-TV

Анонс на 34-ти кръг на Примера дивисион - срещите в четвъртък

Райо Валекано - Валенсия
Стадион: "Вайекас", Мадрид
Дата: 30.04.2015 г.
Час: 21:00


Райо Валекано продължава да редува победите със загуби и до момента "пчелите" имат едва две равенства, които бяха постигнати в първите два кръга на сезона. Мадридчани имат още на сметката си 13 успеха и 18 загуби. В предишния кръг Райо очаквано загуби с 2:0 гостуването си на амбициозния състав на Севиля. Въпреки поражението в Андалусия, играчите на Пако Хемес заемат 11-то място в колоната с актив от 41 точки. За предстоящия двубой контузени продължават да са Баптищао и Алварес.

Валенсия пък се завърна на заветното 4-то място в Примера, след като в последен двубой от програмата на предишния кръг "прилепите" разбиха с 4:0 у дома тима на Гранада. Така възпитаниците на Нуно Санто събраха на сметката си 68 точки и са с 2 повече от 5-я Севиля, а битката за 4-ото място ще е много оспорвана. Добрата новина за валенсианци преди гостуването в столицата е, че всички футболисти на тима са здрави.

Прогноза: Райо Валекано - Валенсия 1:2


Гранада - Еспаньол
Стадион: "Лос Карменес", Гранада
Дата: 30.04.2015 г.
Час: 23:00


Гранада сериозно се е запътил към Сегунда Дивисион. В предишния кръг андалуският тим загуби с 4:0 визитата си на Севиля, а поражението, което бе шесто поред за "рохибланкос", далеч от дома, остави Гранада на предпоследното 19-то място в класирането с актив от 25 точки. Към настоящия момент играчите на Абел Ресино са на разстояние от 6 точки от спасителната 17-та позиция. За двубоя от междинния кръг контузени са редица играчи в лицето на Фулке, Хуан Карлос, Бабен, Маркес, Мурийо, Кулунга и Силвестре.

В предишния кръг Еспаньол инкасира първа загуба от 6 кръга насам, като в тази серия "папагалчетата" записаха 4 равенства и 2 победи, но в събота играчите на Серхио Гонсалес отстъпиха с 2:0 в каталунското дерби срещу Барселона. Поражението смъкна Еспаньол на 10-то място в подреждането с актив от 42 точки. Матиони е единственият контузен за предстоящия двубой.

Прогноза: Гранада - Еспаньол 1:1

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230