Реал с класика срещу Ейбар (видео)


FUTBOL-TV

Реал с класика срещу Ейбар (видео)

Отборът на Реал Мадрид продължи добрия си ход в Примера след лесна победа с 3:0 над Ейбар в среща от 31-ия кръг на Ла Лига. Кристиано Роналдо (21), Хавиер Ернандес (31) и Хесе Родригес (83) материализираха превъзходството на кралския състав.

При първото попадение домакините спечелиха свободен удар, а Кристиано Роналдо го изпълни, като стреля силно в средата на вратата. Стражът на Ейбар бе тръгнал да покрива ъгъла пазен от стената и в последния момент бе заблуден от променилата посока топка - 1:0. Десет минути след това хубава атака по дясната зона завърши с центриране на Арбелоа, което бе засечено от Чичарито, като мексиканецът отклони топката с глава в далечния ъгъл за 2:0.

В 84-ата минута Хесе Родригес се измъкна вдясно на наказателното поле и с прецизен удар по диагонала, оформи крайното 3:0.

"Белия балет" се доближиха на точка до Барселона преди тежкото гостуване на каталунците в Севиля. Реал пък събра самочувствие и влезе в добър ритъм преди мадридския сблъсък с Атлетико в Шампионската лига.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136