Атлетико ще загрее за Реал с победа над Малага


FUTBOL-TV

Атлетико ще загрее за Реал с победа над Малага

Малага - Атлетико Мадрид
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 11.04.2015г.
Час: 19:00
Съдия: Матеу Лаос

В един от най-интересните двубои от програмата на 31-я кръг в Примера Дивисион отборът на Малага посреща шампиона Атлетико Мадрид. За домакините реалната цел е участие в Лига Европа през следващия сезон, докато за гостите от столицата е да завършат в Топ 3, а и защо не и триумф в Шампионската лига - нещо, което не успяха да сторят миналата година, губейки финала в турнира срещу Реал, а следващата седмица е първият четвъртфинален двубой между двата отбора.

Малага направи трета поредна грешна стъпка в битката за място сред първите шест. Така андалусци можеха вече отдавна да са задминали Виляреал, който също не спечели последните си няколко двубои в Ла Лига, но за късмет на "жълтата подводница" Малага не се възползва от подаръците на противника. В междинния кръг през седмицата играчите на Хави Грасия допуснаха малко изненадваща загуба при визитата си на Ейбар с 1:0. Така южняците продължават да заемат 7-мо място във временното класиране с актив от 45 точки, на 5 от зона "Европа". За предстоящия двубой контузени в състава на домакините са Игнасио Камачо и Чен.

Атлетико пък записа трета поредна победа в Примера, след като "дюшекчиите" се справиха с лекота при домакинството си на Реал Сосиедад с 2:0, а попаденията в срещата паднаха още в първите 10 минути на двубоя, когато Гонсалес си вкара автогол, а Гризман оформи крайния резултат, който се запази непроменен до края на срещата. Така играчите на Диего Симеоне запазиха заеманата от тях 3-та позиция в подреждането и вече имат 65 точки на сметката си. За гостуването в Малага край бреговете на Средиземно море с травми са капитанът Раул Гарсия, Манджукич, Моя и Години и по всяка вероятност от лекарския щаб на "лос колочонерос" няма да рискуват със здравето им преди важния сблъсък срещу Реал идната седмица.

Атлетико няма загуба срещу Малага в последните четири сезона в Примера. Що се отнася до визитите на тима на "Ла Росаледа" през миналата година "дюшекчиите" спечелиха с 1:0, а в предните три кампании записаха две равенства и една победа. Последният успех на Малага над този съперник у дома е от август месец 2009 г., когато андалусци печелят с 3:0.

Прогноза: Малага - Атлетико Мадрид 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Малага:

07 март Гранада - Малага 1:0 (Примера)
15 март Малага - Кордоба 2:0 (Примера)
21 март Райо Валекано - Малага 1:0 (Примера)
04 април Малага - Реал Сосиедад 1:1 (Примера)
07 април Ейбар - Малага 1:0 (Примера)

Атлетико Мадрид:

14 март Еспаньол - Атлетико Мадрид 0:0 (Примера)
17 март Атлетико Мадрид - Байер Леверкузен 1:0 - 3:2 сл. дузпи (Шампионска лига)
21 март Атлетико Мадрид - Хетафе 2:0 (Примера)
04 април Кордоба - Атлетико Мадрид 0:2 (Примера)
07 април Атлетико Мадрид - Реал Сосиедад 2:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Малага - Атлетико Мадрид

67 срещи
12 победи за Малага
18 равенства
37 победи за Атлетико Мадрид
Голова Разлика: 120:62 за Атлетико Мадрид

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225