Анчелоти: Дали по-силния победи? Трудно ми е да кажа


Н. Гавазов

Анчелоти: Дали по-силния победи? Трудно ми е да кажа

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анелоти сподели мнението си за срещата от 28-я кръг на Примера дивисион с Барселона. Както е известно, столичани претърпяха поражение с 2:1 и вече изостават от историческия си съперник на четири точки.

"Мисля, че изглеждахме добре през първите 60 минути, като последния половин час проведохме не по най-добрия начин. Като цяло, изглеждахме добре, трябва да продължаваме в този дух. Отборът се подобри, но в Примера не е лесно. Барселона има преимущество, но нямаме намерение да се предаваме. Трябва да играем по начина, по който го направихме през първото полувреме", заяви Анчелоти.

"Дали сега ще се съсредоточим върху Шампионска лига? Първенството се още не е завършило. Във футбола всичко е възможно, няма само върху Шампионска лига да се концентрираме. Дали по-силният победи? Трудно ми е да кажа. Час игра бяхме по-добри, но в останалите 30 минути контраатаките на Барселона се превърнаха в кошмар за нас. Играха два отлични отбора, съперникът победи. Защо се отпуснахме през последните три минути? Не мисля, че тук става дума за физика, по-скоро всичко е в главите на играчите. Кристиано? Той проведе образцов мач. Усърдно работеше, създаваше опасности пред вратата на Барселона, вкара, греда удари", добави италианецът.

 

  Сподели
65