Атлетико и Валенсия с незадоволително равенство


FUTBOL-TV

Атлетико и Валенсия с незадоволително равенство

Испанският шампион Атлетико Мадрид не успя да се поздрави с победа, завършвайки наравно при резултат - 1:1 с отбора на Валенсия в дербито на 26-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят бе важен и за двата тима, които се намират съответно на 3-о и 4-о място във временното класиране.

По този начин задачата на столичани да защитят титлата си става все по-невъзможна и целта на отбора вероятно ще бъде място, даващо право на участие в Шампионска лига.

В 32-ата минута Фернандо Торес свали с глава топката след едно центриране на Габи Фернандес в наказателното поле. Кълбото попадна у Тиаго, а той с гърди я насочи към Коке, който с безмилостен удар опъна мрежата на Валенсия.

12 минути преди края на срещата Валенсия стигна до изравнителното попадение след ужасна грешка на Мигел Моя, който не се справи добре при изпълнение от пряк свободен удар на Даниел Парехо и Шкодран Мустафи стигна първи до топката - 1:1.

Със спечелената точка двата тима запазват разликата помежду си от един пункт, като Атлетико остава трети с 55, а Валенсия заема четвъртата позиция с 54.

  Сподели
180