Анчелоти: Трябва да оправим играта си в атака


Н. Гавазов

Анчелоти: Трябва да оправим играта си в атака

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели мнението си за мача с Атлетик от 26-я кръг на Пример дивисион. Както е известно, столичани претърпяха поражение с 1:0 и поставиха под съмнение лидерската си позиция след този кръг.

"Мачът бе много напрегнат. Атлетик игра добре в защита и успя да отбележи един гол. Нашият проблем не беше в защитата, а в атаката. Не успявахме да намерим правилните решения. В двама мача имаме само един гол от дузпа. Липсва ни ефективност и трябва да поправим това", заяви Анчелоти.

"Нашите футболисти играха много индивидуално, стараеха се да намират някакви индивидуални решения. Играхме бавно, лошо се движихме с топката. Трябва да се играе по-бързо и агресивно, с по-малко губене на време при докосване на топката. Нападателите не получават пасове. Проблемът не е във физиката, добре пресирахме и играхме в половината съперника. Пак казвам, трябва да поправим действията си в атака. Моя е отговорността. Положението ни се усложни, но все още нищо не е решено. Ние трябва бързо всичко да поправим", добави италианецът.

 

  Сподели
76