Енрике: Отборът е силен психологически


Н. Гавазов

Енрике: Отборът е силен психологически

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике сподели мнението си за срещата с Виляреал от 21-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, каталунците постигнаха победа с 3:2 и продължиха с преследването на лидера Реал Мадрид.

"Като цяло, това бе много добър мач, с изключение на десетина минути след допуснатите голове. Много леко губехме топката. Два пъти бяхме догонващи, което показва, че сме готови за подобни обстоятелства. Същото направихме и в срещата с Атлетико в сряда. Отборът е силен психологически. Когато обърнеш хода на няколко мача, това ти помага да се чувстваш по-уверен", заяви Енрике.

"Рафиня проведе прекрасно срещата, както и останалите. Сурес много дава на Барсе;она. Много е важно когато той подлага на натиск централните защитници. Головете му ще дойдат. Дали Меси ще играе на фланга. Всичко това е за благото на отбора. Той е свободен на терена, но ние искаме повече да държи топката. Иниеста сега играе на най-добрата си позиция - близо до центъра, не на фланга, както по-рано. Много съм доволен от играта", добави треньорът.

 

  Сподели
201