Агентът на Алвеш: Няма да липсват предложения през лятото


Н. Гавазов

Агентът на Алвеш: Няма да липсват предложения през лятото

Агентът на защитника на Барселона Даниел Алвеш заяви, че играчът все още не е определил своето бъдеще. Както е известно, бразилецът в края на договора си с каталунците и е напълно възможно да напусне "Камп Ноу" през лятото. Динора Санта Ана, която е и бивша съпруга на Алвеш, смята, че клиентът и няма да страда от липса на предложения.

"Дани все още не е решил дали ще напусне или остане в Барселона. Възможни са всякакви варианти, а ситуацията с това, че клубът не може да подписва с нови играчи, по никакъв начин не влияе. Това е работа на Барса. Ако получим предложение, ще се съберем, ще го обсъдим и ще вземем решение. Дани винаги е бил верен на клубовете, за които е играл. Точно сега той няма предпочитания относно това къде ще продължи кариерата си. Едно е ясно - той ще остане в Барселона до юни", заяви Ана.

"Не искам да изглежда самоуверено, но Дани е най-добрият десен защитник в света, макар че и тази година не го избраха в символичния отбор на ФИФА, но той не се безпокои, няма да липсват предложения през лятото. Той иска да играе там, където се чувства нужен и където му е комфортно. Не искам да кажа, че му е зле в Барселона, но от клуба все още не са му предложили договор", добави агентът.

 

  Сподели
71