Анчелоти: Няма да анализирам ситуацията с Роналдо и Бейл


Н. Гавазов

Анчелоти: Няма да анализирам ситуацията с Роналдо и Бейл

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели мнението си за срещата с Еспаньол от 18-я кръг на Примера дивисон, а също така и коментира ситуацията в мача, когато при една от атаките на столичани Бейл не подаде на Кристиано Роналдо, което пък предизвика гневна реакция от страна на португалеца.

"Бейл проведе много добър мач, той действаше интензивно. Феновете са искали да подаде на Кристиано Роналдо? Феновете винаги са взискателни към водещите играчи. Това е нормално и справедливо. Няма нужда да анализираме ситуацията с участието на Роналдо и Бейл. Това е футбол. Между тях има добри отношения", заяви Анчелоти.

"Виждам, че Роналдо играе на привичното си ниво. Пасът му към Хамес Родригес бе фантастичен. Иско ме изненада. През този сезон той играе по-цялостно, отколкото в миналото. Кроос се намира в оптимална кондиция. Не разбирам решението на рефера да изгони Коентрао. Това усложни живота ни. Имаме време да се подготвим за реванша с Атлетико и да направим всичко възможно да се класираме за четвъртфиналите. Всички в това очакват пристигането на Атлетико, но ние трябва да запазим спокойствие. Домашният стадион ще ни помогне", каза още италианецът.

Анчелоти коментира и слуховете за интерес към защитника на тима Рафаел Варан от Байерн Мюнхен. Вчера в някои жълти издания се съобщаваше, че Хосеп Гуардиола е провел среща с агента на френския защитник Жорже Мендеш. Тази сутрин Гуардиола отрече тези слухове, а сега това направи и Анчелоти.

"Изненадан съм, защото аз не знам, че Мендеш е агент на Варан. Преди три дни той беше с друг представител. Варан е играч на Реал и той ще бъде такъв дълго време", добави Анчелоти.

 

  Сподели
64