Севиля с труден успех, Виляреал стартира годината с равенство


FUTBOL-TV

Севиля с труден успех, Виляреал стартира годината с равенство

Севиля записа успех с минимално 1:0 над Селта в среща от 17-ия кръг на Примера. Николас Пареха отбеляза попадението на успеха в 32-ата минута. Трябва да се отбележи, че гостите от Виго играха цели 70 минути в намален състав след червения картон на Карлес Планас.

След успеха си днес "бланкирохос" временно се изкачиха до четвъртото място, а Селта е в средата на класирането след шестата си поредна загуба.

В същото време отборите на Елче и Виляреал завършиха наравно при резултат - 2:2. В 12-ата минута Лусиано Вието откри резултата в полза на "жълтата подводница". Мойсес Гомес пусна хубав успореден на голлинията пас към Вието, който нямаше проблеми да засече от няколко метра за 1:0. 5 минути по-късно авансът на гостите бе удвоен, благодарение на груба грешка на вратаря на Елче Титон, който не успя да улови остро центриране по земята и единствено изби топката в краката на Икечукву Уче, който при добавката бе точен.

В 26-ата минута домакините върнаха едно попадение. Гари Родригес центрира добре отдясно към наказателното поле, където Жонатас засече с удар под напречната греда. В 35-ата минута Елче успя и да изравни, като Жонатас бе асистентът, след като намери добре Виктор Родригес, който с прецизен изстрел в десния ъгъл реализира за 2:2.

  Сподели
183