Шави: Фен съм на Барса и никога нямаше да бъда щастлив в Реал


Н. Гавазов

Шави: Фен съм на Барса и никога нямаше да бъда щастлив в Реал

Полузащитникът на Барселона Шави Ернандес заяви, че не може да се представи с екипа на Реал Мадрид. Както е известно, историята познава немалко случаи, при които играчи на каталунците са поемали в лагера на историческия съперник. Шави дори не помисля за подобен вариант.

"Аз съм фен на Барселона. Никога нямаше да бъда щастлив в Реал. Аз съм роден в Барселона, това е истината и не мога да заблуждавам никого. Защитавам цвета на отбор,з а който винаги съм мечтал д аиграя и се смятам за голям щастливец. Футболът е моят живот, а най-добрият избор е това, останах в Барселона", сподели Шави за авторитетния сайт за футболни новини Goal.com.

"Изобщо не искам да напускам Барселона. Искам да извървя пътя до края и тук да завърша кариерата си. През лятото взехме решение да остана още един сезон и сега се чувствам по-комфортно. Не знам кога ще се откажа. Много нови футболисти се присъединиха към клуба и нашата цел е да създадем силен отбор. Готов съм дори да седна на пейката в името на тази цел", добави испанецът.

 

  Сподели
82