Реал Мадрид ще запише пореден успех в Примера дивисион


FUTBOL-TV

Реал Мадрид ще запише пореден успех в Примера дивисион

Алмерия - Реал Мадрид
Стадион: "Медитеранеос", Алмерия
Дата: 12.12.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Алварес Искиердо


В петък вечер от 21:45 часа Реал Мадрид гостува на Алмерия в двубой от 15-я кръг на испанската Примера дивисион. Този сблъсък беше изместен по-рано, поради факта, че "белия балет" в средата на следващата седмица ще вземе участие на Световното клубно първенство. Колкото до Ла Лига, то там съставът на Карло Анчелоти продължава да заема първото място в подреждането с актив от 36 точки и 2 пункта аванс пред втория Барселона. Алмерия пък се намира позиция над зоната на изпадащите, въпреки че тима притежава еднакъв точков актив с Кордоба, който се намира в опасната зона.

През настоящата кампания домакините водени от мениджъра Франсико Родригес успяха да запишат само две победи досега, като те бяха съотвено над Реал Сосиедад и Депортиво Ла Коруня. В последните си седем изиграни срещи от Примера Алмерия спечели само една точка, като това се случи при гостуването на Гранада, завършило при резултат 0:0. Миналата седмица Алмерия претърпя тежка загуба с 5:2 при визитата си на новака Ейбар. Единствената "капка надежда" в представянето на Алмерия беше победата над Реал Бетис с 4:2 в първия сблъсък от Купата на Краля.

Съперникът на Алмерия този кръг (Реал Мадрид) се намира в уникална серия от 11 поредни победи в първенството, последната която беше преди седмица с 3:0 на "Сантяго Бернабеу" над Селта Виго. В допълнение, през средата на тази седмица взе максимума от точки в груповата фаза на Шампионска лига, побеждавайки Лудогорец с 4:0, като по този начин инкасира 15 точки от старта на надпреварата и завърши на първото място в група B.

Домакините се очаква да бъдат стимулирани от факта, че в този мач ще бъдат изведени от новия си треньор Хуан Игнасио Мартинес, след като Франсиско беше уволнен от клубното ръководство през тази седмица. Единственият играч, който няма да може да се включи в тази среща за домакините ще бъде Фран Велес.

За Реал Мадрид Лука Модрич продължава да бъде дългосрочно отсъстващ, а Хамес Родригес и Сами Кедира все още не са се възстановили от травмите си. Добра новина за Карло Анчелоти ще бъде завръщането в игра на Иско, който изтърпя наказанието си.

Прогноза: Алмерия - Реал Мадрид 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Алмерия:

08 ноември Алмерия - Барселона 1:2 (Примера)
24 ноември Гранада - Алмерия 0:0 (Примера)
01 декември Алмерия - Райо Валекано 0:1 (Примера)
05 декември Бетис - Алмерия 3:4 (Купа на Краля)
08 декември Ейбар - Алмерия 5:2 (Примера)

Реал Мадрид:

26 ноември Базел - Реал Мадрид 0:1 (Шампионска лига)
29 ноември Малага - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
02 декември Реал Мадрид - Корнея 5:0 (Купа на Краля)
06 декември Реал Мадрид - Селта 3:0 (Примера)
09 декември Реал Мадрид - Лудогорец 4:0 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Алмерия - Реал Мадрид

14 срещи
1 победа за Алмерия
3 равенства
10 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 42:12 за Реал Мадрид

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230