Наказателната акция на Атлетико ще продължи и върху Елче


FUTBOL-TV

Наказателната акция на Атлетико ще продължи и върху Елче

Елче - Атлетико Мадрид
Стадион: "Мартинес Валеро", Елче
Дата: 06.12.2014г.
Час: 17:00
Съдия: Виканди Гаридо


Закъсалият го тим на Елче посреща шампиона Атлетико Мадрид в двубоя, който ще постави началото на 14-я кръг в испанската Примера Дивисион.

Домакините инкасираха своята седма загуба от началото на сезона в Ла Лига. Този път Елче отстъпи с 3:0 при визитата си на Реал Сосиедад, като над всички бе нападателят на баските Карлос Вела, който наниза хеттрик. Поражението смъкна футболистите на Фран Ескриба на предпоследното 19-то място във временното класиране с актив от 10 точки и по всички личи, че целта през настоящия сезон за валенсианци ще е да запазят мястото си в елита. За тежкия сблъсък с Атлетико контузени са Нигес и Ману Ерера, а бившото крило на родния Левски Гари Родригес е наказан.

Шампионът Атлетико Мадрид надигра с 2:0 гостуващия Депортиво Ла Коруня в обедната среща от предишния кръг в Примера. Мачът на "Висенте Калдерон" обаче премина под знака на ужасяващите сблъсъци между ултраси преди мача, като привърженик на Депортиво Ла Коруня бе убит, а още 11 бяха ранени. Според информациите сбиването е било организирано предварително и в него са взели участие ултраси на Атлетико, Депортиво, както и на други два мадридски отбора Райо Валекано и Алкоркон. Иначе попаденията бяха дело на Саул (43) и Арда Туран (55). "Дюшекчиите" запазиха 3-ото си място с актив от 29 точки, с 4 по-малко от лидера Реал Мадрид и на 2 пункта от втория Барселона. Наставникът на столичани Диего Симеоне няма да може да разчита само на контузения Миранда.

Ако Атлетико успее да се наложи над Елче, тимът ще излезне поне за 24 часа на второто място в Примера. Двубоят между двата отбора през миналогодишната кампания завърши с победа за мадридчани с 2:0. Елче също може да се похвали, че е побеждавал Атлети и то два път поред, но успехите на клуба от едноименния средиземноморски град за през 2001 и 2002 г., когато и двата състава играеха в по-долната Сегунда Дивисион, а Елче победи съответно с 2:1 и 5:1, но сега реалността е различна.

Прогноза: Елче - Атлетико Мадрид 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Елче:

02 ноември Елче - Еспаньол 2:1 (Примера)
08 ноември Хетафе - Елче 0:0 (Примера)
23 ноември Елче - Кордоба 2:2 (Примера)
28 ноември Реал Сосиедад - Елче 3:0 (Примера)
02 декември Валядолид - Елче 0:0 (Купа на Краля)

Атлетико Мадрид:

09 ноември Реал Сосиедад - Атлетико Мадрид 2:1 (Примера)
22 ноември Атлетико Мадрид - Малага 3:1 (Примера)
26 ноември Атлетико Мадрид - Олимпиакос 4:0 (Шампионска лига)
30 ноември Атлетико Мадрид - Депортиво Ла Коруня 2:0 (Примера)
03 декември Л'Оспиталет - Атлетико Мадрид 0:3 (Купа на Краля)


Досегашни срещи:

Елче - Атлетико Мадрид

46 срещи
10 победи за Елче
11 равенства
25 победи за Атлетико Мадрид
Голова Разлика: 102:50 за Атлетико Мадрид

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
305