Касияс: Не бе честно да ме наричат предател


Н. Гавазов

Касияс: Не бе честно да ме наричат предател

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс разказа за взаимоотношенията си с бившия старши-треньор на отбора Жозе Моуриньо, който в момента оглавява Челси. Испанският страж призна, че отношенията му с португалския национал са се влошили през последните месеци от пребиваването на Жозе на "Сантяго Бернабеу.

"През лятото на 2012 година нашите отношения бяха добри, ние много разговаряхме, но всичко се промени след Коледа. Отборът не играеше по най-добрия начин и нашите резултати се влошиха. Имахме определени разногласия, но не губехме уважение един към друг. След това Сара (Карбонеро, журналистка, която е приятелка на Касияс) съобщи за проблеми в съблекалнята и това стана повод за нападки срещу мен. Аз мисля, че тя просто повтори онова, което всички знаеха", заяви Касияс.

"Моуриньо нищо не ми каза за изказването на Сара, но се забеляза промяна в отношенията ни. Скоро получих травма и след няколко седмици започнаха нападките. Нарекоха ме предател и смятам, че не е съвсем честно да ме наричат по този начин, но трябваше да приема мнението на другите хора. Беше трудно, но мисля, че нито Моуриньо, нито Перес вярваха в това. Може би трябваше да направя изявление в пресата, но аз предпочетох да запазя мълчание. Много ме критикуваха за това решение, но аз мислех, че когато говориш публично за такива неща, ситуацията ще се влоши още повече", каза още вратарят.

 

  Сподели
95