Анонс на 7-ми кръг на Примера дивисион


FUTBOL-TV

Анонс на 7-ми кръг на Примера дивисион

Хетафе - Кордоба
Стадион: "Колисеум Алфонсо Перес", Мадрид
Дата: 03.10.2014 г.
Час: 22:00
Съдия:


Първият двубой от програмата на 7-я кръг в Примера ще се състои в предградията на столицата Мадрид, където отборът на Хетафе посреща Кордоба.

Отборът на Хетафе постигна втората си победа за сезона в предишния кръг, след като надигра с 1:0 Малага. Мичел се разписа в 24-ата минута и придаде голово изражение на превъзходството на кастилския тим. Важният успех изкачи играчите на Козмин Контра до 14-ото място в класирането с актив от 6 точки, като по този начин Хетафе успя да излезе от зоната на изпадащите, но въпреки това само 2 пункта делят столичани от зоната. Мадридчани изпитват сериозни затруднения пред противниковите врати и до момента са отбелязали 3 гола, а са инкасирали 10. За предстоящия двубой аут са Васкес и Леон.

Отборът на Кордоба отново не успя да запише първата си победа за сезона в Примера дивисион. Тимът направи нулево реми в домакинството си на Еспаньол от 6-ия кръг и остава на дъното на класирането. Домакините все пак могат да съжаляват, че не взеха нещо повече от този мач, тъй като имаха своите положения, а в 76-ата минута гол на Александър Пантич бе отменен заради засада. Наставникът на андалусийци Алберт Ферер няма да може да разчита на Силва, Кампабадал, Хосе Карлос и Кабайеро.

Двата отбора не са се изправяли в официален двубой вече 11 години, като тогава срещата в Мадрид завърши с минимален успех с 1:0 за домакините от Хетафе, а двубоят бе част от програмата на Сегунда Дивисион.

Прогноза: Хетафе - Кордоба 0:1


Ейбар - Леванте
Стадион: "Ипуруа", Ейбар
Дата: 05.10.2014 г.
Час: 21:00
Съдия:


Тимът на Ейбар успя да запише второто си равенство са сезона. В предишния си двубой абсолютният дебютант в Примера успя да стигне до точката, след като завърши 0:0 при гостуването си на Атлетик Билбао в баското дерби на кръга. След ремито на "Сан Мамес" играчите на Гайска Гаритано се настаниха на 8-ото място в подреждането с актив от 8 точки. Единственият липсващ в състава на домакините ще е само Ману дел Морал.

Леванте пък загуби последния си двубой от Приемера. Валенсианци бяха надиграни на своя стадион от тима на Райо Валекано с 0:2, а поражението свлече играчите Хосе Луис Мендилбар до предпоследното 19-то място в подреждането. За гостуването в едноименното градче в автономната Баска провинция срещата пропускат Мартинс, Карабелас и Хуанфран.

Прогноза: Ейбар - Леванте 2:0


Алмерия - Елче
Стадион: "Медитеранео"
Дата: 05.10.2014 г.
Час: 23:00
Съдия:


Съставът на Алмерия записа втората си победа за сезона преди седмица. Гостите от едноименния средиземноморски град постигнаха драматична победа с 1:0 при визитата си на Депортиво Ла Коруня. Първото полувреме беше изпъстрено с положения, а след почивката срещата утихна и когато по всичко изглеждаше, че двубоят няма да излъчи победител андалусийци нанесоха своя удар в 92-ата минута, когато Едгар измъкна трите точки за своя отбор. Успехът изкачи Алмерия до 10-ото място в класирането. За настоящия двубой наставникът на тима Франсиско няма да може да разчита единствено на Корона.

Елче записа драматична загуба в последния си двубой, след като валенсианският тим допусна домакинско поражение с 1:0 срещу Селта. Единственото попадения в мача на "Мартинес Валеро" отбеляза Нолито в последната минута. Нападателят получи пас от резервата Михаел Крон-Дели и опъна мрежата зад вратаря на домакините Ману Ерера Поражението смъкна Гари Родригес и компания до зоната на изпадащите, а Елче е с 4 точки в актива си, колкото имат Атлетик Билбао и Депортиво Ла Коруня, но футболистите на Фран Ескриба са с по-лоши показатели. Само Арон Нигес е аут за двубоя.

Прогноза: Алмерия - Елче 2:2


Малага - Гранада
Стадион: "Ла Росаледа", Малага
Дата: 05.10.2014 г.
Час: 23:00
Съдия:


След неприятната загуба, която съставът на Малага инкасира в последния си шампионатен двубой при визитата си на Хетафе с 1:0, дошла само няколко дни след престижното равенство с Барселона, сега играчите на Хави Гарсия ще се опитат да се реваншират пред своите привърженици като спечелят андалусийското дерби на кръга срещу Гранада. В щаба на Малага ще се опитат да мотивират играчите за предстоящия двубой, за да успее тимът да запише своята втора победа за сезона. "Синьо-белите" заемат 13-то място в класирането с актив от 6 точки, като само два пункта делят състава от едноименния средиземноморски град от зоната на изпадащите. Предстоящия мач пропускат Чен, Антунеш и Тисоне.

Съставът на Гранада инкасира своята втора загуба за сезона в предишния кръг. Играчите на Хоакин Капарос бяха буквално пометени от Барселона, след като каталунците ги разби с 6:0. Тежкото поражение, което се оказа второ поред за андалусийци, свлече отбора до 11-ата позиция в таблицата, а Гранада вече е и с негативен баланс, като само до преди два кръга отборът бе сред първите 7 отбора в Примера. За гостуването на Малага аут са Ларсон и Ручина, а статистиката не е на страната на гостите, които в предишните си три визити на "Ла Росаледа" записаха само поражения.

Прогноза: Малага - Кордоба 2:1


Севиля - Депортиво Ла Коруня
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 05.10.2014 г.
Час: 13:00
Съдия:


В ранния неделен следеобед в Андалусия ще се изиграе първият от неделните двубой на 7-я кръг в Примера, където носителят на трофея в Лига Европа Севиля посреща новака Депортиво Ла Коруня.

Коравият състав на Севиля допуна първата си загуба в Ла Лига от началото на сезона. Преди седмица футболистите на Унай Емери сведоха глави пред шампиона Атлетико Мадрид, който разби андалусийци с категоричното 4:0. Поражението остави Севиля с 13 точки в актива им и ги смъкна до 4-ото място в класирането. За предстоящия двубой аут за "рохибланкос" са Барбоса, Гамейро и Кристофоро.

Неубедителните изяви на Депортиво Ла Коруня продължиха и в последния кръг. Галисийци допуснаха драматична победа с 1:0 при домакинството си на Алмерия. Първото полувреме беше изпъстрено с положения, а след почивката срещата утихна и когато по всичко изглеждаше, че двубоят няма да излъчи победител андалусийци нанесоха своя удар в 92-ата минута, когато Едгар измъкна трите точки за своя отбор. Загубата, четвърта от началото на сезона и трета поредна, сериозно усложни обстановката за играчите на Виктор Фернандес, които се намират непосредствено над зоната на изпадащите преди кръга с актив от едва 4 точки. Двубоя със Севиля пропускат Домингес, Инсуа, Перес и Саломао. За последно, когато "Супер Депор" гостува на Севиля, отборът допусна загуба с 3:1.

Прогноза: Севиля - Депортиво Ла Коруня 4:1


Селта Виго - Виляреал
Стадион: "Балайдос", Виго
Дата: 05.10.2014 г.
Час: 18:00
Съдия:


Отборът на Селта продължава с впечатляващото си представяне в Примера. В последния си двубой съставът на Едуардо Берисо се наложи с 1:0 като гост на Елче. Единственото попадения в мача на "Мартинес Валеро" отбеляза Нолито в последната минута. Нападателят получи пас от резервата Михаел Крон-Дели и опъна мрежата зад вратаря на домакините Ману Ерера. Победата изкачи галисийци до 6-ото място в класирането с актив от 12 точки, като Селта все още няма допусната загуба за кампанията. Борха Убиня е единственият липсващ в състава на домакините.

Виляреал загуби в предишния кръг при домакинството си на колоса Реал Мадрид. "Жълтата подводница" бе потопена с два безответни гола на Модрич и Роналдо в един равностоен мач, в който "подводницата" показа добра игра, но столичани спечелиха с по-премерени действия. Загубата остави Виляреал на 7-мо място в класирането с актив от 8 точки. За настоящия двубой наставникът на тима Марселино Гарсия Торал няма да може да разчита на Коста, Йокич и Перес. Виляреал изпитва сериозни трудности при визитите си на "Балайдос", като "жълтата подовдница" няма победа в официален двубой в Галисия вече над 16 години.

Прогноза: Селта Виго - Виляреал 3:2


Еспаньол - Реал Сосиедад
Стадион: "Корнея-Ел Прат", Барселона
Дата: 05.10.2014 г.
Час: 20:00
Съдия:


Отборът на Еспаньол записа своето трето равенство за сезона, след като в последния кръг завърши 0:0 като гост на Кордоба. Домакините все пак могат да съжаляват, че не взеха нещо повече от този мач, тъй като имаха своите положения, а в 76-ата минута гол на Александър Пантич бе отменен заради засада. За настоящия двубой наставникът на каталунците Серхио Гонсалес няма да може да разчита на Алварес, Монтанйес и Морено. Еспаньол ще се опита да запише първа домнакинска победа над настоящия си опонент от три сезона насам, след като за последно "синьо-белите" успяха да се наложат у дома над гостите от Сан Себастиан през сезон 2010/2011 за крайното 4:1.

Отборът на Реал Сосиедад спря устрема на Валенсия като измъкна равенство 1:1 в домакинството си от 6-ия кръг в Примера дивисион. Така приключи серията от 4 поредни победи на "прилепите", които преди този кръг бяха на върха в класирането, но вече са изместени от тази позиция. Баските пък вече четвърти пореден мач нямат победа на сметката си, като единственият успех до момента за момчетата на Хагоба Арасате остава гръмката победа над Реал Мадрид с 4:2. За гостуването в Барселона аут поради травми са Рули, Карлос Мартиенс и Юри.

Прогноза: Еспаньол - Реал Сосиедад 1:2

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204