Валенсия и Реал няма да могат да се победят


.

Валенсия и Реал няма да могат да се победят

В събота от 23:00ч. на стадион "Местая" излизат Валенсия и Реал Мадрид. Това е дербито на кръга в испанската Примера Дивизион.

Валенсия са 3-и със записани 8 победи, 4 равни и 1 загуба. Като домакини те имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба.

Реал са 2-и и имат 10 победи, 1 равен и 2 загуби. Като гост те са инкасирали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби. Разликата в класирането между Валенсия и Реал Мадрид е само 3 точки в полза на "белия балет".

В предния кръг от Примера домакините победиха като гост отбора на Атлетик Биобао с 2:1. Гостите също записаха победа срещу Алмерия. През седмицата Реал игра мач за Шампионска Лига, в който победи Олимпик Марсилия с 1:3.

През следващата седмица предстой много важен мач на Валенсия с Дженоа в Италия, който ще касае класирането на испанците напред в Лига Европа. Това трябва да се вземе в предвид, но все пак "прилепите" имат шанс да изместят Реал от 2-рата позиция, ако спечелят 3-те точки в събота.

За домакините срещата пропуска Давид Силва, който няма да играе още 3 седмици. А под въпрос са Висенте, Начо и Давид Наваро. За отбора на Унай Емери в игра се завръщат Евер Банегра и Мануел Фернандеш.

За гостите ще отсъства контузения Кака. Кристияно Роналдо пък е наказан, а под въпрос са Алонсо, Ван Нистелрой, Метцелдер и Гути. Ласана Диара се завръща в групата на Пелегрини след наказание. Миналата година двубоят изигран тук на "Местая" завърши с класическото 3:0 за Валенсия. "Прилепите" не познават поражението в 17 поредни домакинства и в 15 срещи във всички турнири. В 6 от последните 7 срещи между тези два отбора е излизал залогът над 2.5 гола. Равенство пък не е имало вече в 8 поредни срещи между Валенсия и Реал.

Според мен въпреки звездата на селекция на Мануел Пелегрини Реал Мадрид няма да успеят да победят като гости тима на Валенсия.

Последни 5 мача:
Валенсия:

10 ноември Валенсия - Алкояно 2:2 (Купа на Краля)
22 ноември Осасуна - Валенсия 1:3 (Примера)
28 ноември Валенсия - Майорка 1:1 (Примера)
02 декември Валенсия - Лил 3:1(Лига Европа)
06 декември Атлетик Билбао - Валенсия 1:2 (Примера)

Реал Мадрид:

21 ноември Реал Мадрид - Расинг Сантандер 1:0 (Примера)
25 ноември Реал Мадрид - ФК Цюрих 1:0 (Шампионска лига)
29 ноември Барселона - Реал Мадрид 1:0 (Примера)
05 декември Реал Мадрид - Алмерия 4:2 (Примера)
08 декември Олимпик Марсилия - Реал Мадрид 1:3 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Валенсия - Реал Мадрид
34 мача
10 победи за Валенсия
6 равни
18 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 60:44 за Реал Мадрид

Коефициенти на bet365:
Валенсия - 2.50
Равен - 3.40
Реал Мадрид - 2.70


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211