Атлетико - Севиля: С мисълта за мача с Ювентус


Н. Гавазов

Атлетико - Севиля: С мисълта за мача с Ювентус

Атлетико Мадрид - Севиля
Стадион: "Висенте Калдерон", Мадрид
Дата: 27.09.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Гонсалес Гонсалес

Атлетико ще посрещне Севиля в двубой от шестия кръг на Примера дивисион и ще се опита да измести своя съперник от третото място. Това обаче може да се случи само при положение, че столичани победят андалусците, които имат преднина от две точки.

В петте си досегашни мача шампионите имат три победи и две равенства, като отборът спечели точки там където никой не очакваше и загуби такива в двубои, които би трябвало да постигне победи. С нищо не може да бъде обяснен факта, че след успеха на "Сантяго Бернабеу", "дюшекчиите" направиха 2:2 със Селта Виго у дома си, освен с тежкия мач срещу Олимпиакос в Шампионска лига. В предишния кръг миналогодишният победител в Примера дивисион се доближи до стандартите си от миналия сезон и се наложи с 1:0 при гостуването си на Алмерия. Единственият гол на Миранда засега осигурява на столичани четвърто място в класирането, като дистанцията от първите три отбора - Валенсия, Барселона и Севиля - остава две точки.

Севиля опровергава всички скептици, след като клубът разпродаде някои от футболистите си през лятото. Единствените загубени точки бяха срещу Валенсия на старта на новия сезон. След равенството с "прилепите" "андалусците" имат четири поредни победи в Примера, а успехът над Фейнорд в Лига Европа само показва, че миналогодишният победител в този турнир се намира в добра форма и е готов за нови подвизи през новата кампания.

Кореа и Манджукич няма да играят за домакините, което означава, че Гарсия и Гризман ще водят атаката на столичани. Гостите са без Барбоса, Гамейро и Кристофоро.

Коефициентите за този мач дават тотално преимущество на Атлетико и тук няма място за изненада. Ако погледнем обаче програмата на столичани, ще видим, че те са изправени пред тежък двубой в Шампионска лига с Ювентус другата сряда. Загубата срещу Олимпиакос не влизаше в плановете на Диего Симеоне и сега мадридчани нямат право на втора грешка. В този смисъл е почти сигурно, че Атлетико ще влезе в утрешния мач с мисълта за срещата си в средата на следващата седмица, а това няма как да не повлияе на играта на "дюшекчиите" срещу Севиля. Именно оттук може да дойде изненадата, а това е добър повод за любителите на риска да не играят очакваната "1", а да използват друг знак. В търсене на нетрадиционен подход към тази среща, FUTBOL TV препоръчва на своите читатели да заложат на "Х", където коефициентът е прекрасен и си заслужава риска. Успех!

Прогноза: Атлетико Мадрид - Севиля 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Атлетико Мадрид:

30 август Атлетико Мадрид - Ейбар 2:1 (Примера)
13 септември Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 1:2 (Примера)
16 септември Олимпиакос - Атлетико Мадрид 3:2 (Шампионска лига)
20 септември Атлетико Мадрид - Селта 2:2 (Примера)
24 септември Алмерия - Атлетико Мадрид 0:1 (Примера)

Севиля:

31 август Еспаньол - Севиля 1:2 (Примера)
14 септември Севиля - Хетафе 2:0 (Примера)
18 септември Севиля - Фейенорд 2:0 (Лига Европа)
21 септември Кордоба - Севиля 1:3 (Примера)
24 септември Севиля - Реал Сосиедад 1:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Атлетико Мадрид - Севиля

163 срещи
64 победи за Атлетико Мадрид
49 равенства
50 победи за Севиля
Голова Разлика: 248:238 за Атлетико Мадрид

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181