Анчелоти: Качеството на съдийството бе слабо


Н. Гавазов

Анчелоти: Качеството на съдийството бе слабо

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели мнението си за срещата с Валенсия в рамките на 36-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, столичани бяха близо до сензационно домакинско поражение, но гол на Кристиано Роналдо в последните минути на мача доведоха резултата до крайното 2;2.

"Играчите са недоволни, тъй като много искаха да победят. Но ние продължаваме да бъдем мотивирани и пълни с желание до последно да се борим за титлата. Останаха три кръга и за да получим възможност да спечелим трофея ние трябва да победим във всичките три. Няма да е леко, тъй като два мача ще проведем навън, но ще се сражаваме с всички сили", заяви Анчелоти.

"Що се отнася до срещата с Валенсия, то качеството на съдийството, според мен, бе слабо. На нас пък ни липсваше свежест. Подобно нещо се случи сега с Атлетико и Челси. Това е нормално, но това ни струваше двете точки. Предстои ни двубой в сряда, но не мисля, че това е лошо. Вече свикнахме да играем на всеки три дни. Мисля, че в сряда ще играем по-добре", допълни италианецът.

"Изпуснахме добър шанс, но това не е краят на света. Ако сега бяхме спечелили, то Атлетико щеше да има нужда от победа в мача с Барселона, но сега им е достатъчно да завършат наравно на "Камп Ноу". Ако бяхме загубили, отпадахме в надпреварата за титлата, така че голът на Роналдо се оказа много важен", завърши Анчелоти.

 

  Сподели
145