Барса взе Ел Класико в мач със седем гола и три дузпи (видео)


FUTBOL-TV

Барса взе Ел Класико в мач със седем гола и три дузпи (видео)

Реал Мадрид загуби от Барселона с 3:4 в голямото дерби на Ла Лига. Каталунците поведоха след гол на Андрес Иниеста още в 7-а минута. Лео Меси напредна с топката и намери Андрес Иниеста с диагонален пас, а последният веднага с мощен шут прати топката в далечния горен ъгъл - 1:0. В 20-ата минута Реал успя да изравни, след като Ди Мария получи пас от Гарет Бейл и центрира великолепно в наказателното поле, където Карим Бензема стреля с глава към вратата, като Виктор Валдес не се намеси добре и топката влезе във вратата за 1:1.

4 минути по-късно обратът бе факт. Нова комбинация Ди Мария – Бензема завърши с удар на французина от няколко метра, като прати кълбото в долния десен ъгъл на Валдес за 2:1. Малко по-късно Бензема бе близо до хеттрик, но на голлинията бе Жерар Пике успя да избие.

В 43-ата минута Лео Меси намери Неймар в наказателното поле с пас между няколко противникови футболисти, а Дани Карвахал изби топката от краката на бразилеца, но кълбото попадна в Меси, който с прецизен удар направи 2:2. В 55-ата минута Кристиано Роналдо даде нов аванс на Реал след точно изпълнение от дузпа. Също от дузпа Лео Меси изравни в 65-ата минута, а за нарушението си Серхио Рамос получи директен червен картон. В 74-ата Алвеш нанесе тежък удар от 20 метра, след който топката се удари в дясната греда на Диего Лопес. В крайна сметка Меси бе точен от нова дузпа в 84-ата минута и по този начин оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
230