Фабрегас посъветва Моуриньо да си гледа работата


Н. Гавазов

Фабрегас посъветва Моуриньо да си гледа работата

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас отново подложи на критика наставника на Челси Жозе Моуриньо и посъветва същия да се занимава със своята работа. В навечерието на първата осминафинална среща от Шампионска лига между Барселона и Манчестър Сити, Моуриньо заяви, че сегашната версия на каталунския отбор е най-слабата за последните няколко години.

Веднага след победата в този мач с 2:0 Фабрегас заяви, че Жозе е най-добре да млъкне. Днес Сеск посъветва португалеца да обърне внимание на своите задължения в Челси и да не се занимава с друго.

"Той трябва да говори за Челси и за мачовете с негово участие. Мисля, че не е длъжен да говори за нищо друго. Това не е негова работа. Ако нас ни мотивираха думите на Моуриньо, ние трябваше да спрем да играем футбол. Но Барса е начело в класирането, класирахме се за финал в Купата и се намираме в добра ситуация в Шампионска лига. Някои хора искат да се провали и говорят прекалено много. За няколко дни обаче ще им се наложи да млъкнат", заяви Фабрегас.

 

  Сподели
76