Атлетико измъкна победата от Милан (видео)


FUTBOL-TV

Атлетико измъкна победата от Милан (видео)

Атлетико Мадрид победи като гост Милан с минималното 1:0 в първия осминафинален двубой от Шампионска лига. Срещата вървеше към нулево равенство, но в края на мача гостите измъкнаха успеха. Точен за "дюшекчиите" бе Диего Коща в 83-ата минута.

През първата част домакините създадоха по-интересни положения. В 25-ата минута Матия де Шилио напусна контузен, след като получи контузия при сблъсък с Инсуа и бе сменен от Инацио Абате. Пет минути по-късно Балотели с пета намери Рикардо Кака, който стреля опасно, но топката премина на сантиметри над напречната греда. Мадридчани отвърнаха с положение в 35-ата минута, когато Раул Гарсия центрира по земя в наказателното поле към Диего Коща, но той бе изпреварен от Инацио Абате, който се намеси и предотврати сигурен гол във вратата на Абиати.

120 секунди по-късно Абате центрира в наказателното поле на Атлетико, където Раул Гарсия фаулира Андреа Поли, но съдията не свири дузпа за Милан. Втората част започна с две положения за гостите, но без успех. След това интересни атаки имаше и към двете врати, но чак в края на мача падна победното попадение. Центриране отдясно бе изчистено, но топката отиде назад към Диего Коща, който с глава матира майсторски Абиати за крайното 0:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
267