Анчелоти: Бейл се адаптира към Реал


Н. Гавазов

Анчелоти: Бейл се адаптира към Реал

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели впечатленията си от срещата от 15-я кръг на Примера дивисион срещу Валядолид. Както е известно, столичани пометоха съперника си с 4:0, а в герой на мача се превърна крилото Гарет Бейл, който вкара три от попаденията в срещата и по такъв начин стана вторият британец след Гари Линекер, който оформя хеттрик в среща от испанския шампионат.

"Както казах и по-рано, Бейл напълно се адаптира в Реал. Той е много уверен в себе си и е от голямо значение за нас. Мисля, че сега отборът е много добре балансиран. Защитавахме се с успех. Това бе тежък мач за Валядолид. Не знам дали това ни бе нашият най-добър мач през този сезон, но ние трябва да действаме така и занапред", заяви Анчелоти.

"Този състав функционира много добре. Иско се чувства комфортно, а завръщането на Шаби Алонсо ни даде качество. Нямам специален идеален състав, аз разполагам с повече от 11 футболисти. Ди Мария игра фантастично и бе един от най-опасните наши играчи. Анхел се адаптира към различните позиции и го прави много добре. Не искам да мисля за останалите отбори, концентрирани сме изцяло върху себе си", завършва италианецът.

 

  Сподели
34