Милан и Наполи с издънки в Серия А


FUTBOL-TV

Милан и Наполи с издънки в Серия А

Милан отново не успя да постигне успех, завършвайки 1:1 у дома с Дженоа в среща от 13-ия кръг на Серия А. "Росонерите" остават без успех вече осми пореден мач във всички турнири (5 равенства и 3 поражения).

И двете попадения паднаха в първите 10 минути на срещата. Домакините поведоха още в 4-ата минута, когато капитанът Кака бе изведен сам зад защитата на гостите и с плътен удар се разписа за 1:0. Четири минути по-късно гостите от Генуа получиха дузпа за нарушение на Емануелсон срещу Йоанис Фетфацидис и Алберто Джилардино не сгреши от бялата точка - 1:1.

В 35-ата минута домакините също получиха право да изпълнят дузпа за нарушение срещу Марио Балотели на Томас Манфредини, който получи червен картон и остави гостите в намален състав. Супер Балотели стреля слабо, в центъра на вратата и ударът му беше отразен.

След почивката до нов гол така и не се стигна. Милан има 14 точки, които му отреждат 11-о място във временното класиране, а Дженоа е на седма позиция с 18 пункта.

В друга среща Наполи загуби като домакин на Парма с 0:1. Единственият гол в мача вкара звездата на Парма Антонио Касано. Той се разписа в 81-ата минута, след чудесна индивидуална акция.

  Сподели
176