Реал мачка, Роналдо се контузи (видео)


FUTBOL-TV

Реал мачка, Роналдо се контузи (видео)

Реал Мадрид разби като гост аутсайдера Алмерия с 5:0 в среща от 14-ия кръг на Ла Лига. Головете за успеха на "кралския клуб" вкараха Кристиано Роналдо (3), Карим Бензема (61), Гарет Бейл (72), Иско (75) и Алваро Мората (81).

"Белият балет" поведе в 3-ата минута, когато Иско намери добре Кристиано Роналдо и португалецът отбеляза 17-ия си гол в Примера дивисион за този сезон.

В 61-ата минута Хесе Родригес асистира на Карим Бензема и французинът вкара втори гол във вратата на Естебан. Преди това - в 53-ата минута Кристиано Роналдо беше сменен принудително от Хесе Родригес. Навярно става въпрос за мускулна травма.

В 72-ата минута Гарет Бейл направи резултата класически, а три минути по-късно Иско с техничен удар от дъгата пред наказателното поле реализира четвърто попадение. В 81-ата минута резервата Алваро Мората оформи крайното 5:0.

Реал излезе временно на второ място в класирането с актив от 34 точки и по-добра голова разлика от градския съперник Атлетико, който е с мач по-малко. Алмерия е в опасната зона на 18-а позиция с 12 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
156