Без Роналдо Реал ще сбърка в Севиля


.

Без Роналдо Реал ще сбърка в Севиля

Страхотен мач предстои в испанската Примера дивисион. На “Рамон Санчес Писхуан” в Севиля едноименният тим посреща гранда Реал Мадрид. Битката противопоставя 3-тия срещу лидера като разликата между двата съперника е само 3 точки.

Всъщност причината за тази разлика от 3 точки е грешната стъпка на севилци на старта срещу Валенсия. От тогава обаче момчетата на Маноло Химес са безпощадни към противниците си и мнозина виждат в тяхно лице единствената заплаха за претъпканите със звезди Бара и Реал. В последния кръг Севиля премаза стартиралия също много добре Атлетик Билбао с 4:0 и то насред ада на “Сан Мамес”. Последва мач на “Айброкс” срещу Рейнджърс – и отново погром 4:1.

След последната си победа над Тенерифе с 3:0Реал превзе върха благодарение на по-добрата си голова разлика от Барселона. Галактико 2 досега не срещна реална съпротива, воден от най-скъпия футболист в историята Кристиано Роналдо. Португалецът сам спечели и мача срещу Марсилия през седмицата – 3:0 в Шампионската лига. Но плати висока цена – контузия го вади за дербито и мнозина се питат как ще изглежда Реал без него.

За Севиля двубоят пропускат Фасио и Акоста. Двамата са с травми. Диего Пероти е под въпрос. Душер е по-скоро аут с продължаващи болки в гърба. На терена се завръща Ромарик. В атака Хименес ще се колебае кой да партнира на машината за голове Луиш Фабиано. По-вероятно изглежда това да е Фреди Кануте, но има добри шансове и за Алваро Негредо.

Както вече споменахме Роналдо е аут за Реал. Контузията му не е сериозна, но Пелегрини не би рискувал здравето на най-добрия си играч. Ласана Диара, Метцелдер и Арбелоа тренират нормално. Извън сметките за 3 седмици е Фернандо Гаго.

Задачата на Реал особено без Роналдо ще бъде доста тежка. Столичани остават фаворит в мача дори при това положение. Все пак там са футболисти като Кака, Бензема и Раул. Да не говорим, че Игуаин и Алонсо винаги могат да решат някой двубой. Но и Севиля е страхотен отбор. Всъщност малко са местата, където грандовете могат да изгубят точки и на “Санчес Писхуан” е най-вероятно това да се случи. Победа за Севиля е рисков залог, но равенството е доста примамливо.

Последни 5 мача:
Севиля: ППППП
Реал Мадрид: ППППП

Коефициенти в bwin:
Севиля – 3,25
Равен – 3,40
Реал Мадрид – 2,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198