Барса с труден успех над Валенсия (видео)


В. Мухарски

Барса с труден успех над Валенсия (видео)

Барселона победи с 3:2 Валенсия в дербито от 3-ия кръг на Примера дивисион, играно на стадион "Местая". "Каталунците" имаха сериозно превъзходство през първото полувреме и поведоха с 3:0 за 40 минути. Лео Меси откри резултата в 10-ата минута. Той получи извеждащ пас от Фабрегас и надбяга Рами, а вратарят на "прилепите" Диего Алвеш излезе неразчетено извън наказателното си поле и не успя да избие топката, а след рикошет тя се оказа отново в Меси, който вкара на празна врата.

Аржентинецът вкара втори гол за своя тим в 38-ата минута. Фабрегас изведе Меси срещу само един защитник и Лео го надбяга и стреля точно покрай вратаря - 2:0. 120 секунди по-късно Неймар навлезе в наказателното поле и с пас по земя намери Меси, който стреля остро и прати топката в мрежата и направи резултата класически.

В последните секунди на редовното време Елдер Пощига успя да намали резултата със зрелищна странична ножица - 3:1. Малко след подновяването на играта Пощига отново се оказа на точното място след центриране на корнер и с глава заби топката в горния далечен ъгъл за крайното 3:2. До края на срещата и двата тима пропуснаха добри положения и в крайна сметка нов гол не падна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
132