Иско спаси Реал от издънка срещу Бетис (видео)


А. Йорданов

Иско спаси Реал от издънка срещу Бетис (видео)

Отборът на Реал Мадрид постигна много трудна победа над Бетис с 2:1 на "Сантяго Бернабеу". Победното попадение бе дело на Иско в 87-та минута на мача. Очакванията бяха за категорична победа на домакините, след добрите игри в предсезонната подготовка и играта, която показаха футболистите. Това бе първият мач на Карло Анчелоти на "Сантяго Бернабеу", а също и за Дани Карвахал и Иско.

Гостите откриха още в 14-та минута на мача като попадението бе дело на Молина. "Кралския клуб" отвърна на удара и в 12 минути по-късно Карим Бензема върна гола, след точен удар, който премина по край Стефан Андерсен.

"Зелено-белите" имаха страхотна възможност отново да излязат напред в резултата в 35-та минута на срещата, но ударът на Носа Иджиебор уцели напречната греда на Диего Лопес.

През второто полувреме, Реал продължи да натиска своя съперник, но така и не стигаше до гол. Това бе до 87-та минута, когато Марсело сложи топката на главата на Иско и бившият футболист на Малага без много да му мисли прати топката за крайното 2:1.

Интересно е, че в края на мача, феновете на домакините започнаха да освиркват играчите в бяло, след като не успяваха да поведат в резултата.

В следващият кръг столичани гостуват на Гранада.

Real Madrid's Ronaldo leans over a goal post as he reacts after missing a chance to score against Real Betis during their Spanish first division soccer match in Madrid

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
152