Реал спечели турнира International Champions Cup (видео)


В. Мухарски

Реал спечели турнира International Champions Cup (видео)

Турнирът "International Champions Cup" в Маями бе спечелен от испанския гранд Реал Мадрид. В прекия спор за трофея "Белия балет" победи с 3:1 английския Челси, като в тази среща мениджърът на "сините" от Лондон Жозе Моуриньо се изправи срещу бившия си тим, а същото важеше и за старши треньора на "лос бланкос" Карло Анчелоти.

Резултатът бе открит от Марсело Виейра в 14-ата минута. Лука Модрич подаде на Марсело, бразилецът навлезе в наказателното поле на англичаните и с хубав удар не остави шансове на Петер Чех. Две минути по-късно резултатът бе изравнен. Рамиреш бе изпуснат от бранителите на Реал и той се озова очи в очи с Икер Касийяс и елегантно го прехвърли - 1:1. С два гола на Кристиано Роналдо (31, 57) Реал стигна до успеха.

При първото си попадение CR7 демонстрира майсторството си в изпълнението на фаулове и със страхотен шут от пряк свободен удар даде преднина на своя тим - 2:1. При второто си попадение португалецът бе точен след удар с глава при центриране отляво - 3:1. В края на мача Роналдо даде пас на Мората, който вкара нов гол, но той бе отменен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
201