Състоянието на Неймар предизвика паника в Барселона


Н. Гавазов

Състоянието на Неймар предизвика паника в Барселона

Анемията на Неймар се оказва не толкова безвредна и вече предизвиква голяма тревога сред ръководството на Барселона. Както е известно, тези дни бе съобщено, че бразилският национал страда от анемия, което се характеризира с ниско съдържание на хемоглобин в кръвта. Това може да доведе до умора и обща слабост, а едно от леченията на тази болест е сериозна почивка и отсъствие на натоварвания.

Въпреки съобщенията, че Неймар може да не вземе участие в предстоящите двубои на отбора в Азия, спортният директор Андони Субисарета увери, че няма нищо сериозно около здравето на нападателя. Според източници обаче, в каталунския клуб вече са изпаднали в паника за здравето на скъпоструващия футболист, а напрежение около ситуацията създаде и бащата на Неймар.

"В Неймар сега има катастрофално ниско съдържание на кръв в организма, това оказва сериозно влияние на неговите мускули. Повярвайте ми, никога не съм го виждал толкова изморен след тренировки. След операцията на сливиците ситуацията се влоши. Тази седмица ще работим върху възстановяването му. Докторите обещаха след определени процедури да върнат състоянието му в нормалните стойности", каза бащата на Неймар.

 

  Сподели
70