ESPN: Реал е предложил 100 милиона за Бейл


Н. Гавазов

ESPN: Реал е предложил 100 милиона за Бейл

Както съобщава ESPN, Реал Мадрид наистина е предложил 100 милиона евро за полузащитника на Тотнъм Гарет Бейл. Лондонският клуб все още не е дал отговор на тази оферта, но по информация на източника, самият Гарет вече изразил желание да се отправи към "Сантяго Бернабеу". Президентът Даниел Леви предстои да вземе много трудно решение.

Независимо от високата конкуренция в Реал Мадрид, Гаре Бейл е поласкан от възможността постоянно да играе в Шампионска лига и също така да се бори за престижни трофеи, което в Тотнъм няма как да се случи. Също така е известно, че между лагерите на Бейл и Леви постепенно се нагнетяват отношенията, а въпреки съобщенията в пресата, страните дори не са започнали преговори за нов контракт.

Испанското издание AS пък твърди, че Реал Мадрид не спира с опитите да привлече полузащитника на Тотнъм. Според информация на източника, след като ръководството на лондончани обяви, че 24-годишния уелсец струва 120 милиона евро, Реал е предложил за него 60 милиона евро, плюс полузащитника Анхел Ди Мария и защитника Фабио Коентрао.

 

  Сподели
79