Милан с успех срещу Валенсия (видео)


В. Мухарски

Милан с успех срещу Валенсия (видео)

Валенсия загуби от Милан с 1:2 в първата среща от приятелския турнир "Интернешънъл Чемпиънс Къп" на стадион "Местая". Това бе първа международна контрола за "росонерите" преди подновяването на сезона в Серия А. В турнира участие взимат общо осем тима, сред които Челси, Ювентус, ЛА Галакси, Реал Мадрид и Евертън.

След 20 минути игра "росонерите" получиха право да изпълнят дузпа за нарушението на стража на Валенсия Гуаита, който фаулира Поли в наказателното поле. Робиньо изпълни от бялата точка, но ударът му беше спасен. Само две минути по-късно  бразилецът се реваншира и откри резултата.

В 24-ата минута Робиньо беше принудително сменен от Емануелсон, след като получи контузия. В 37-ата минута гостите стигнаха до втори гол. Де Йонг получи топката пред наказателното поле и с хубав удар отдалеч направи безпомощен вратаря Гуаита - 2:0 за Милан.

В началото на втората част Дани Парехо успя да намали резултата. Той засече една топка отблизо и по този начин се разписа в 53-ата минута. Шест минути по-късно домакините можеха да стигнат до равенство, но ударът на Алкасер не намери вратата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
143