Перес отрече слуховете около Кристиано Роналдо


Н. Гавазов

Перес отрече слуховете около Кристиано Роналдо

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес снощи даде извънредно интервю за една от испанските радиостанции, с което се опита да успокои феновете на водения от него клуб относно ситуацията с нападателя на отбора Кристиано Роналдо. Както е известно, снощи AS, а по-късно и други издания съобщиха, че в началото на миналия месец португалският футболист е прекратил преговорите за нов договор с Реал и няма да подпише съглашението, което би го оставило на "Сантяго Бернабеу" до 2018 година.

Роналдо е убеден, че това е предизборен ход на Перес и поради това смята да напусне "Кралския клуб" след изтичане на сегашния му контракт през лятото на 2015 година. Миналата седмица президентът на Реал отново се опита да започне преговори с агента на Кристиано, но безрезултатно.

"Това не съответства на истината. Кристиано има договор за още две години и ние искаме той да остане при нас още много време. Мисля, че това ще се случи. В най-скоро време заедно ще спечелим 10-та титла в Шампионска лига", заяви Перес.

 

  Сподели
113