Рамос: Моуриньо ме направи по-амбициозен


Н. Гавазов

Рамос: Моуриньо ме направи по-амбициозен

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос се изказа много ласкаво за старши-треньора Жозе Моуриньо, който ще напусне "Сантяго Бернабеу" след края на сезона. Тази реакция на испанския национал е много изненадваща на фона на съобщенията от по-рано, че той и Касияс са водачите на бунта срещу португалския специалист.

"Ние уважаваме всяко едно решение, все пак всеки знае кое е най-доброто за своето бъдеще. Мога да кажа само добри думи за него. Той е един от най-добрите треньори и ми помогна да бъда по-амбициозен. Той разговаря с всеки един футболист и това е голяма добродетел. В личен план аз изпитвам огромно уважение към него", заяви Рамос.

"Не мисля, че си тръгва заради напрежението. Щом е решил да си отиде, има причина. Но ние играчите винаги сме имали доверие в него и поради това не е причината", каза още бранителят.

"Не съм най-добрия човек, който трябва да каже дали сега е точното време той да си замине. Президентът трябва да реши кой е точният треньор за отбора. Не ни е питал кой би бил най-добрият. Ние сме обикновени работници, за да вземаме такива решения. Сега искаме да приключим сезона с победа над Осасуна", завърши Рамос.

 

  Сподели
84