Барса с труден успех над Бетис, резервата Меси с два гола (видео)


В. Мухарски

Барса с труден успех над Бетис, резервата Меси с два гола (видео)

Барселона победи Бетис с 4:2 в мач от 34-я кръг на испанската Примера Дивисион. Бетис откри резултата след само две минути игра. Алекс Сонг не успя да пресече с глава извеждащо подаване, а Адриано остави Пабон да изскочи и да овладее топката сам срещу вратаря и нападателят не сгреши - 0:1. Каталунците бързо се върнаха в мача, тъй като в 9-ата минута Андрес Иниеста проби отляво и центрира пред вратата, където Алексис от три метра засече с глава в мрежата - 1:1.

В 40-ата минута страхотен удар на Тейо срещна напречната греда и тупна около голлинията, но съдиите решиха, че няма гол, макар положението да бе спорно. Три минути по-късно Рубен Перес получи топката пред наказателното поле и с удар от над 25 метра прати kylboto неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата на Пинто - 1:2.

В 55-ата минута Дани Алвеш центрира от дясното крило и намери Вийя на втората греда, а нападателят с летящ плонж засече кълбото с глава и го прати в мрежата - 2:2. След гола Вийя бе сменен от Лионел Меси, който реализира останалите попадения. В 59-ата минута аржентинецът изпълни по перфектен начин пряк свободен удар и прати топката над стената неспасяемо в ъгъла - 3:2. В 70-ата минута Алексис подаде на Лео, който оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
381