Бенитес е готов да замени Моуриньо в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Бенитес е готов да замени Моуриньо в Реал Мадрид

Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес призна за своята любов към Реал Мадрид, намеквайки, че няма нищо против да поеме отбора от ръцете на Жозе Моуриньо. Както е известно, тази седмица Бенитес най-после призна, че не се намира в добри отношения с феновете на Челси, а вчера помоли всички симпатизанти на лондонския клуб да се обединят и помогнат на отбора. Днес Бенитес продължи със своите откровения, но в съвсем друга посока.

Според думите на испанския специалист, той изпитва особени чувства към Реал Мадрид, в чиято академия е прекарал своето детство, а след това е тренирал резерва на отбора. Рафаел се надява, че ще може да се върне на „Сантяго Бернабеу" - вероятно още това лято, когато изтече договора му с Челси. Още повече, че не е малка вероятността сегашният наставник на „белите" Жозе Моуриньо да поеме в обратна посока.

„Имам договор с Челси до края на сезона и смятам да продължавам да правя всичко възможно за постигане на успехи с този отбор. Реал има целеустремен треньор със свой договор и това трябва да бъде уважавано. не искам да правя спекулации с тази тема, но всеки специалист има свой близък до сърцето си клуб. Аз съм свързан със запалянковците на Реал Мадрид и те винаги са се отнасяли добре към мен. Роден в Мадрид и пристигнах в Реал на 13-годишна възраст. Но по-добре да не говоря на тази тема, защото вие журналистите постоянно неправилно предавате думите ми", заяви Бенитес за Radio Nacinal de Espana.

 

  Сподели
102