Гол в последните минути носи успеха на Реал (видео)


В. Мухарски

Гол в последните минути носи успеха на Реал (видео)

Депортиво Ла Коруня бе близо до сензация в мача си срещу Реал Мадрид. "Белите" все пак успяха да запишат победа с 2:1 като гости на своя противник в среща от 25-ия кръг на Примера дивисион. Наставникът на столичани Жозе Моуриньо остави звездата на отбора Кристиано Роналдо на резервната скамейка, с цел да го запази за реванша за Купата на Краля с Барселона. Половин час преди края на мача обаче португалският треньор направи тройна смяна, вкарвайки в игра Роналдо, Йозил и Сами Кедира.

Преди това да стане, домакините бяха открили резултата в 35-ата минута, когато Рики бе точен за 1:0. Тримата резерви за Реал в тази среща раздвижиха играта на столичани, като два гола на Роналдо бяха отменени заради засада. В 73-ата минута обаче Кака изравни със страхотен удар - 1:1. Гонсало Игуаин вкара победното попадение три минути преди края, след асистенция на CR7.

Настроението на "белите" леко се влоши в края на мача, тъй като Анхел ди Мария си изкара два жълти картона в рамките на 10 секунди и бе изгонен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
287