Меси герой при победа на Барса (видео)


В. Мухарски

Меси герой при победа на Барса (видео)

Барселона записа трудна победа с 2:1 като гост на Гранада в мач от 24-ия кръг на Примера дивисион. Успехът за каталунците донесе звездата на отбора - Лионел Меси, който отбеляза и двете попадения. Преди това да стане домакините успяха да поведат. В 26-ата минута се стигна до центриране в наказателното поле на Валдес, топката попадна в Нилито, който с глава я чукна към Игало, а той почти от голлинията я вкара във вратата - 1:0.

След почивката Меси успя да направи пълен обрат в срещата. В 50-ата минута Сеск Фабрегас отправи удар, а Мартинес успя да избие, но топката попадна точно в краката на Меси и за аржентинеца не бе проблем да се разпише - 1:1. Само четири минути по-късно Фабрегас реализира нов гол, който бе отменен заради засада на Меси. В 66-ата минута Педро нацели греда.

Така се стигна до 73-ата минута, когато Лео стреля силно от пряк свободен удар и въпреки намесата на вратаря, топката спря в мрежата за 2:1, което се оказа и крайния резултат в срещата. Това бяха голове номер 300 и 301 за Меси с екипа на Барса, отбелязани в 365 официални мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111